Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2012 11:45:02
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd na schade melding

Snap echt niet meer waarom ik hier een stukje heb geschreven, stom omdat te doen. dacht dat er mensen met oplossingen zouden komen maar ik lees alleen maar wat ik wel en niet had moeten doen. dat adhd verhaal is wel degelijk bekend bij de verzekering...dus daar ligt het niet aan. kan ook niet anders omdat ik daarvoor ritalin slik. je moet dit namelijk wel melden onder het kopje medicijnen. dus waar jij die onzin vandaan haalt carola.83..

inderdaad hebben wij 12x aangifte gedaan...maar mijn vraag is nog steeds niet beantwoord, is 12x aangifte doen ook als je geen schade hebt gedeclareerd van belang zodra je een schade meld? ruim een maand daarvoor heb ik ook een schade gemeld waarvan er wel de dader bekend was, toen was het geen probleem. nu er geen dader bekend is worden wij geroyeerd.

maar goed, ik ben een stuk wijzer nu. wij wachten de reactie af van de noordhollandsche en daarna gaan wij gewoon naar de kifid, die ik vrijdag reeds aan de lijn had maar zich niet direct kon vinden in het hele verhaal.