Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2012 13:36:22
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd na schade melding

Droeftoeter schreef op zondag 19 aug 2012, 11:45: inderdaad hebben wij 12x aangifte gedaan...maar mijn vraag is nog steeds niet beantwoord, is 12x aangifte doen ook als je geen schade hebt gedeclareerd van belang zodra je een schade meld?nee. dit is niet van belang zodra je een schade meldt maar wel zodra je een verzekering aanvraagt. en daar gaat het om. door deze schademelding heeft de verzekeraar informatie ontdekt waarvan zij vinden dat je die had moeten melden bij het aangaan van de verzekering. dit heeft niets te maken met de schade die gemeld is, behalve dan dat die melding tot het ontdekken van deze informatie heeft gelijk.

jammer dat je hier niet hoort wat je had willen horen, maar als dat voor jou een reden is om zo aangebrand te doen, zegt dat meer over jou dan over mij...