Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2012 15:13:15
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd na schade melding

Droeftoeter,

het probleem is in twee dingen uiteen te zetten:
1. je hebt al tijden een probleem met vandalen
2. je hebt twee keer in korte tijd schade gemeld

het tweede feit zorgt bij elke verzekeraar ervoor dat zij een onderzoek gaan doen. ze gaan googlen, tv pergramma's bekijken en vragen bij de vorige verzekeraar(s) je declaratieverleden op.

als de respondenten hier al kunnen vinden wie jij bent en wat je de afgelopen jaren is overkomen, kunnen ze dat bij je verzekeraar nog een stukje beter, zij hebben er hele afdelingen voor die bij meldingen van welke schade dan ook (en vooral bij het claimen van levensverzekeringen en brandverzekeringen) alle media nagaan of ze iets kunnen vinden waarop het beroep op de verzekering kan worden afgewezen.

dit is nu bij jou gebeurd. ze zijn gaan zoeken, ze hebben gevonden en ze hebben daarop besloten je niet uit te betalen én je uit de verzekering te gooien.

reden:

je bent een risico!!!

terecht? ik denk niet dat je er iets aan zult kunnen veranderen. wellicht nog eens met de tussenpersoon praten? die had dit soort problemen kunnen voorzien, als je tenminste tegen hem/haar wel open kaart hebt gespeeld.