Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2012 20:53:18
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd na schade melding

Eigenwijsje schreef op zondag 19 aug 2012, 15:13: droeftoeter,

het probleem is in twee dingen uiteen te zetten:
1. je hebt al tijden een probleem met vandalen
2. je hebt twee keer in korte tijd schade gemeld

het tweede feit zorgt bij elke verzekeraar ervoor dat zij een onderzoek gaan doen. ze gaan googlen, tv pergramma's bekijken en vragen bij de vorige verzekeraar(s) je declaratieverleden op.terecht? ik denk niet dat je er iets aan zult kunnen veranderen. wellicht nog eens met de tussenpersoon praten? die had dit soort problemen kunnen voorzien, als je tenminste tegen hem/haar wel open kaart hebt gespeeld.

helemaal correct...of niet? nee niet echt, wij hebben zelf het filmpje van rtv rijnmond door gestuurd naar de verzekering om die ter goedertrouw aan het dossier toe te voegen, wij dachten dat relevante informatie alleen maar deugd zou doen in onze situatie.
eerste schade was de dader bekend, die schade is al afgehandeld door de verzekering.
echter nadat wij het filmpje ter beschikking hadden gesteld aan de tussenpersoon en de verzekering werden wij geroyeerd. dus wij hebben aan alle verplichtingen voldaan qua informatie na de geleden schade.

echter denk dat wij ons nu wel 2 keer bezinnen zodra er weer iets gebeurt. dan word het toch een poging inbraak of diefstal van goederen uit de auto. op deze manier word je namelijk gedwongen om je heil te zoeken in andere oplossingen die wel verhaalschade opleveren. of de auto verplaatsen zodra er iets is gebeurt. maar goed, einde verhaal lijkt mij nu. iedereen bedankt voor alle informatie.
ook die personen die dachten het te weten zonder de feiten goed gelezen te hebben, en dat zegt meer over hun dan over mij...ook zo'n dooddoener als je zo'n opmerking durft te plaatsen....