Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 20-08-2012 12:45:20
Computers & Telefonie

Java installatie lukt niet meer

'jucheck.exe' functioneert nu weer wèl, maar staat niet in de map 'common files'. het is mij een raadsel waar dan wel. gisteren las ik ergens dat in het geval dit programmaatje niet bij 'common files' staat dat je dan spyware hebt binnengehaald. zo somber zou ik het niet willen bekijken.

bij de java console in het configuratiescherm stond nu dat er een nieuwe update 6 beschikbaar was en dat is precies diegene die filehippo had gevonden. leuk is ook dat nu de oude update 5 vanzelf is weggegaan. omdat zowel 5 als 6 behoorlijk wat mb's hebben kon ik mij niet voorstellen dat ze allebei moesten blijven staan, maar dat is nu dus opgelost.

ik heb de java versie eens gecontroleerd in internet explorer, maar tot mijn verbazing wordt daar nu weer gezegd dat er geen java op mij computer staat. bij opera wél: daar staat versie 6. maar, ik laat het er nu maar bij. het begon met filehippo die een update vond en die zegt nu dat alles ok is.