Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 20-08-2012 13:38:32
Computers & Telefonie

Java installatie lukt niet meer

@freya: je spreekt over het risico dat je loopt wanneer je niet up to date bent. het is gewoon zo dat ik ooit ergens gelezen heb dat dat hèt risico is waaraan de moderne computergebruiker is blootgesteld, maar ik geef onmiddellijk toe dat ik er zelf geen enkel verstandig woord over kan zeggen.

interessant vind ik de vraag waarom mensen (zoals ik) aan de ene bewering van de medemens waarde hechten en aan de andere niet.

over het algemeen geloof ik alles en iedereen, behalve als ik meteen de gedachte krijg dat het onzin is. zie bijvoorbeeld de uitspraak dat als 'jucheck.exe' niet in de map 'common files' zit, dat je dan spyware hebt binnengehaald. dat komt op mij niet geloofwaardig over (maar dat van die updates blijkbaar wel).