Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ltmvz
ltmvz - 20-08-2012 15:57:21
Computers & Telefonie

Java installatie lukt niet meer

@freya: via 'organiseren' in de windows verkenner het weergeven van verborgen mappen aangevinkt, maar dit hielp niet. hoewel ik ook niet uitsluit dat ik de windows verkenner per ongeluk heb afgesloten terwijl hij al erg lang aan het zoeken was.

@dirck: het steeds maar weer zoeken in de program files hielp ook niet, maar na de derde of vierde keer vond ik toch opeens de map 'java update' in c:\program files (x86)\common files\java met daarin: 'jaucheck', 'jaureg', 'jucheck' en 'jusched', allemaal "gewijzigd op 3 juli 2012, 9:04 uur", ruim vóór het posten van de originele vraag.

toch nog gevonden dus!!! hoe kan het nu dat er gisteren werd medegedeeld dat het update-bestand er niet was? en, als het nu 'jusched' heet waarom gebruikt men dan nog 'jucheck'? je zegt zelf dat 'jucheck' is geeindigd bij versie 6.

overigens gebruik ik filehippo niet alleen voor java updates.