Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2012 12:07:15
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

Dag martine.z,

heb je al op de site van de verkoper gekeken of daar iets staat over terugkopen inclusief demonteren (en voor wat voor percentage van de nieuwprijs)? als je op google intikt wat zwemmer oppert dan zie je diverse bedrijven die gebruikte trapliften inkopen met hier en daar voorwaarden zoals nog in de garantie zijn e.d. je zou je daar eens kunnen oriënteren en zien wat ze willen betalen inclusief het demonteren. lees ook de voorwaarden goed door. ook zie je dan de site van marktplaats waar trapliften worden aangeboden en dan kun je een idee krijgen van de 2e hands prijzen. mocht je uiteindelijk via marktplaats de traplift gaan verkopen, spreek dan alles goed af (schriftelijk) zoals bijv. zelf demonteren en contant betalen voordat er zelfs maar een schroefje losgedraaid wordt. tenslotte zou ik als er een koper is (partticulier of van een bedrijf) en alles is schriftelijk vastgelegd ervoor zorgen dat er iemand bij is als getuige als e.e.a. gedemonteerd en meegenomen wordt.
je zou ook nog bij thuiszorgwinkels waar hulpmiddelen verkocht worden langs kunnen gaan om te horen of zij ideeën hebben en je op weg kunnen helpen.

vr.gr.