Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 10:36:23
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

Helaas had ook ik een traplift nodig en wel om van de 1e etage naar de zolder te komen. van de begane grond naar 1 hoog redde ik nog met een paar 'stops' onderweg maar nóg een trap was teveel. een trap naar de zolder krijg je niet via de wmo omdat het niet 'nodig' is dara te zijn voor de 'kwaliteit van leven'.
op zolder staat de wasmachine, is mijn hobbyruimte, staat de hometrainer en is daraom wel belangrijk in mijn leven.
we hebben via markplaats voor € 100,-- een traplift gekocht die van een trap afkwam die zoveel mogelijk overeen kwam met de onze. dankzij de verkoper die met ons foto's uitwisselde en met een duimstok voor ons aan het meten ging konden we vrij zeker zijn dat het zou lukken.
een aanhanger gehuurd en in friesland onze overigens loodzware vracht opgehaald.
eenmaal thuis professorisch alles bevestigd (mijn man heeft twee 'gouden' handen) en toen de leverancier gebeld en deze is gekomen. ze vonden het een geweldige uitdaging, namen foto's overlegden met ons, gaven adviezen hoe manlief e.e.a. moest uitvoeren en gingen weer. controle de week er na en de afstelling van de electronica hebben zij gedaan. alles functioneerde en de rekening was 600,-- euri.
ik had voor een hele betaalbare prijs een traplift waar ik heel veel plezier van heb.
de verkoper had de traplift niet zelf aangeschaft maar was een nieuwe (tijdelijke) bewoner van een woning die op de nominatie stond gesloopt te worden.
als ik een nieuw railsysteem had willen hebben had alleen dat me al rond de 4000,-- euri gekost werd me verteld door de leverancier.

mevrouw, de aanschaf van de traplift hebt u hopelijk wel voor de belasting opgevoerd?