Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 12:50:19
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

Winterman schreef op zondag 26 aug 2012, 10:48:

is dat niet gewoon bedrog? een beetje asociaal is het wel om je voor een ander uit te geven.
.
quote wikipedia:
definitie
bij bedrog wordt iemand tot een bepaalde rechtshandeling bewogen door een opzettelijk onjuiste mededeling (het vertellen van onwaarheden/leugens), opzettelijke verzwijging (iets belangrijks niet mededelen, wat men juist verplicht was mede te delen) of een andere kunstgreep (bijvoorbeeld het opgeven van een valse naam, een vals adres, het vervalsen van stukken en zich in een valse hoedanigheid presenteren).

als je je huiswerk even had gedaan vóór dat je weer geheel ten onrecht iemand ergens van beschuldigt had je kunnen lezen, als je het begrijpt tenminste, dat jouw commentaar weer onnodig en onjuist is en kwetsend kan zijn, al heb ik dat bij door jou gedane uitspraken nooit.
ingevolge art 3:33 van het burgerlijk wetboek ontbreekt de rechtsgevolg gerichte wil dus is geen sprake van bedrog. het noemen van een andere naam dan de mijne in het gewraakte telefoongesprek had immers alleen tot doel om de eerder gedane onjuiste mededelingen door iemand anders aan de kaak te stellen en dat is overduidelijk gelukt.

quote wikipedia:
asociaal gedrag is een vorm van publiekelijk gedrag waarbij men geen rekening houdt met andere mensen of de omgeving. dergelijk gedrag wordt door andere mensen vaak gezien als hinderlijk (bijvoorbeeld iemand die zijn muziek zo hard zet dat de buren er last van hebben) tot zelfs gevaarlijk (bijvoorbeeld een automobilist die geen rekening houdt met andere weggebruikers). in nederland wordt in het dagelijkse taalgebruik iemand die asociaal gedrag vertoond vaak een "aso" of hufter genoemd
zoals je kunt lezen is asociaal gedrag iets heel anders dan dat waar jij mij van durft te beschuldigen, maar ja. . . . .