Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 13:39:45
Geldzaken & Recht

Terug kopen traplift

P.s.
oud ijzer levert momenteel €0,20 per kilo op, dat zou dus ongeveer €7,50 zijn, welke kosten kunnen daarvan betaald worden? het transport naar de oud ijzerhandel kost al meer!! ook deze mededeling is dus onzin. als je niets zinnigs te schrijven hebt , schrijf dan niets!

@martinez
er zit toch wel wat in hetgeen oester schrijft, hij zou het mogelijk wat genuanceerder kunnen zeggen maar echt onzin is het niet. het is natuurlijk wél erg makkelijk voor iedereen om na het vernemen dat is misgegaan is, te zeggen hoe het zou moeten! als jij dit van te voren wist had je het ook vast anders gedaan maar je wist het niet en wordt nu geconfronteerd met de gevolgen daarvan. er bestaat ook,voor zover ik weet althans, geen cursus "hoe schaf ik een traplift aan en waar moet ik dan op letten".
wanneer je in een openbare topic iets schrijft loop je het risico dat je onprettige reacties krijgt, voor jou is een reactie van iemand die je op je fouten wijst waarschijnlijk al heel onprettig omdat je dan weer met de ellende geconfronteerd wordt.
wat wél belangrijk is en daar is dit topic heel goed voor, we kunnen er allemaal leren. in een magazine voor piloten staat dan ook: leer van de fouten van een ander want je leeft niet lang genoeg om de allemaal zelf te maken. in dat blad heeft een ieder de mogelijkheid om anoniem "bijna" ongelukken, al dan niet door eigen schuld en stommiteiten te publiceren, ergens doen we dat hier ook en dat is een goede zaak, we kunnen weer wat leren!!
laten we het vooral gezellig houden. als iemands antwoord je niet aanstaat, wijs hem of haar (dat weten we vaak niet) daar dan op, de kans is groot dat hij het niet zo bedoelt heeft als jij het opvat. dit is dus algemeen bedoelt en niet alleen voor jou persoonlijk, martine!
ik hoop dat het bij jullie nét zulk mooi weer is als hier in het hoge noorden, dat is gunstig voor je gemoedstoestand!!!!!! luister eens naar classic fm, daar wordt je ook rustig van, althans, ik wél. over zeven minuten komt daar weer een heerlijk pianoconcert van beethoven op. (ik weet het, off-topic!) is dit met één of twee f 's?