Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 18:42:20
Auto & Vervoer

Auto verkoop via marktplaats

Vaak is het gebruikelijk dat na een bezichtiging en evt proefrit met de auto eerst het geld betaald wordt, en dan pas overgeschreven. zij zouden het bedrag naar u over kunnen maken na akkoord voor de koop.

u kunt bijvoorbeeld het geld over laten boeken bij u zelf thuis, of bij de koper, als u ziet dat het geld onderweg is kunt u samen naar het postkantoor om over te schrijven.

bij een bank kunt u vaak tot 10.000 euro storten zonder id, wilt u meer storten dan kunt u zich legitimeren bij de bank. wel netjes opgeven aan de belasting dienst.

als de koper en u dezelfde bank hebben kunt u zelfs zien of het geld er ook echt gelijk is. een eigen overboeking kunnen ze niet terug laten storten.
kijk ook wat de koper graag wilt, en kom er samen uit. ga nooit alleen, neem iemand mee als getuige of als extra hulp.

nu weet ik niet om wat voor bedrag het gaat, maar ieder heeft zijn grens wat hij/zij fijn vindt om contant bij te hebben.