Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 18:07:29
Auto & Vervoer

Auto verkoop via marktplaats

Ik heb 2 jaar geleden mijn auto via marktplaats verkocht waarbij ik zowat in een 'foute' koper ben getrapt, een zogenaamde makelaar uit londen die voor een klant in nederland een auto zocht.
nadien een wel serieuze reactie gehad die uiteindelijk tot verkoop van mijn auto heeft geleid. de koper heeft de helft van de afgesproken prijs per bank overgemaakt en de andere helft contant betaald op het moment dat we de auto over lieten schrijven bij het postkantoor. kunt u wellicht ook zo'n 50/50-constructie afspreken? alles pas laten betalen op het moment van overschrijving zou ik zeker niet doen, dan kunt u nog beter de koper via een spoedoverboeking het bedrag aan u laten betalen.