Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Beste teun,

wij hebben navraag gedaan over uw kwestie bij nuon isolatie b.v. zij hebben ons een overzicht van alle ondernomen acties en correspondentie toegestuurd. ook hebben wij een kopie van de rapporten van bureau toezicht bouwwerk ontvangen.

uit het rapport maken wij op dat er geen aanleiding is gevonden te twijfelen aan de kwaliteit van het isolatiemateriaal en de manier van het aanbrengen van het isolatiemateriaal. gezien het feit dat nuon isolatie geen blaam treft is er kennelijk een andere oorzaak die ten grondslag ligt aan de vochtvlekken.

helaas zien wij op dit moment geen mogelijkheden om u hiermee verder te helpen. als u hierover een andere mening heeft of een suggestie kan aandragen, dan helpen wij u uiteraard alsnog graag.

met vriendelijke groet,

masja
nuon webcare