Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

teun102
teun102 - 29-08-2012 22:55:14
Geldzaken & Recht

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Ik heb een reactie van een nuon medewerker masja gehad maar kan haar niet benaderen om het volgende op het antwoord te zeggen.
zij als nuon medewerker stelt dat er geen twijfel is over de kwaliteit en de manier van aanbrengen.
dat stel ik ookniet ter discussie maar over het advies van de nuon deskundige dat er "probleemloos" geisoleerd kan worden. voor het isoleren had ik geen vochtvlekken erna wel dat noem ik niet "probleemloos". dan zegt een medewerker van nuon termecon zelf dat de vochtvlekken komen omdat er geen ventilatie door de spouwmuur komt. deze woning is ruim 55 jaar het is een bestaande situatie zonder vocht vlekken op de buitenmuur en had dus niet geisoleerd mogen worden. nuon termecon isolatienet of hoe is zich intussen ook noemen is ook niet bereid het door hun gecreeerde probleem op te lossen.