Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jayjay_seal - 30-08-2012 08:56:11
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

Op te merken valt dat zowel adsl als coax vaak al voldoende zijn bij normaal gebruik (vaak zijn website, mail, etc verbindingen al zgn. "gecapped" en krijg je toch de volledige snelheid niet (in verband met server aanvallen etc))

tenzij je wil downloaden.... en dan hangt het wederom helemaal af van de tegenpartij.... als je niet beide geen degelijke verbinding hebt dan zal het nooit wat worden ook... bovendien... hoe verder weg je een bestand haalt hoe langzamer het vaak is...(nog steeds)

je moet niet vergeten dat het internet een aaneenschakeling is van netwerken.... je kunt een uber dikke verbinding hebben (van mij part 12 glasvezel verbindingen tegelijk) als het netwerk zelf niet mee werkt dan ben je nog geen steek verder....

ik had geloof ik al vermeld dat er nog heel veel mensen wereldwijd niet eens z'n snelle verbinding hebben...

dus het zal wellicht helpen als je veel download maar eigenlijk is het gewoon een overkill..... het zal in de toekomst wellicht goedkoop worden om een nu duurder en sneller internet te krijgen via coax of adsl.... das wellicht nog interessanter voor de mensen die twijfelen....