Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 30-08-2012 16:05:12
Geldzaken & Recht

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Beste teun.

ook onderstaande firma voor u opgezocht, zowel met ced als met perfectbouw hebben wij heel goede ervaringen, perfectbouw werkt voor de nvm als onderzoeker voor uw makelaar indien u een huis wilt aankopen.

en ced werkt in alle sectoren oa banken en verzekeraars als er schade zaken zijn men doet onderzoek en geeft grondig advies.

hieronder het adres ..
bezoekadres
contactgegevens
perfectkeur bv
telefoon kantoor
078-6849750
kerkstraat 36
telefoon kantoor
0800-0900200 (gratis)

3341 le hendrik ido ambacht
telefax
078-6849834

e-mail
info@perfectkeur.nl

internet
www.perfectkeur.nl
www.perfectbouw.nl

overzicht van onze diensten.
perfectkeur levert een breed scala aan bouwtechnische keuringen bij aan- of verkoop van een woning, verzorgt opleveringen, vooropnames en onderhoudsplanning voor uw woning, school, gebouw, kerk of vereniging van eigenaren. we maken onderscheid in onze specifieke dienstverlening voor particulieren, zakelijke klanten en non-profitorganisaties. via de links in het menu helemaal bovenaan deze pagina komt u bij de specifieke informatie.

perfectkeur is een zeer ervaren en breed deskundig bouwkundig adviesbureau. ons personeel heeft diverse specialisaties. voor ieder bouwkundig probleem waar advies of onderzoek bij nodig is bieden wij een oplossing. mocht u in onderstaand overzicht niet de dienst vinden, die direct bij uw vraag past, neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

voor al uw vragen over onze diensten en de mogelijkheden die een bouwkundige inspectie biedt, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
dat kan telefonisch op 078-6849750 of indien gewenst per email.