Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2012 18:46:03
Elektronica & TV

Philips 37pfl9604h/12 uitval probleem

Trend spray schreef op donderdag 6 sep 2012, 17:27: het is nu eenmaal zo dat de koper twee jaar de tijd heeft om de zaken in orde te krijgen. na die twee jaar verjaart het recht om aanspraak te maken op de non-conformiteit. (artikel 7:23 lid 2 bw)

quote uit de firmware release notes:

q5492_0.26.78.0
• system improvements towards reboot issues in the netherlands.

staat niet dat het probleem opgelost is.. alleen dat er verbeteringen in zitten
na deze firmware update was het probleem tijdelijk verdwenen.. maar ik kan niet ziet wat de oorzaak van het probleem is, misschien hebben ze een voltage aansturing aangepast waardoor het probleem uitgesteld kon worden...
in ieder geval was het probleem bekend bij philips, en hebben ze er niet genoeg aan gedaan om het probleem compleet op te lossen.
nu zeggen ze mij dat de oplossing het vervangen van de printplaat is..dat hadden ze dus eigenlijk mij 2 jaar geleden moeten aanbieden om het probleem echt op te lossen toch?