Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2012 12:12:08
Elektronica & TV

Philips 37pfl9604h/12 uitval probleem

Modern.nl is ook failliet gegaan. die zijn overgenomen door scheer en foppen en hebben zo een doorstart gemaakt. hebben dus geen enkele relatie met it's meer.

http://www.das.nl/actueel/faillissement-its">bron

expert neemt de garantieverzekeringen over!
heeft u bij it's een garantieplus polis, zekerheids polis of topgarant polis afgesloten? expert neemt deze polis over. deze regeling geldt alleen voor garanties die zijn afgesloten bij eureko. heeft u vragen hierover of wilt u een schade melden ga dan voor meer informatie naar www.eureko.com.

heeft u een productklacht of service-aanvraag, neem contact op met uw dichtsbijzijnde expertwinkel. voor alle vragen over de polisvoorwaarden kijk op www.eureko.com.

let op: garanties die zijn afgesloten via actua, dexcom of andere verzekeraars vallen niet onder deze regeling.

expert neemt de service- en garantieverplichting over!
heeft u problemen met een net aangekocht it's artikel en valt deze nog binnen de fabrieksgarantie? u bent bij expert van harte welkom! zorg er wel voor dat u de originele verkoopfactuur van it's kan tonen.

http://www.expert.nl/shop/usertemplate/itsvoorwaarden">bron

tv is meer dan 3 jaar oud, dus er bestaat geen garantieverplichting meer.