Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 08-09-2012 18:56:12
Computers & Telefonie

Hoe zet ik apps op de sd-kaart van de samsung galaxy ace?

Download de volgende app: app 2 sd free. eenmaal deze gedownload geeft hij aan welke app's je kunt verplaatsen naar de sd kaart. let op! niet alle app's kunnen verplaatst worden.

ook kun je bij je instellingen gaan naar 'toepassingen' en dan 'toepassingen beheren'. daar krijg je al je app's te zien. klik op een van de toepassingen en daar kun je "verplaats naar usb opslag" aanklikken mits deze opgelicht is. is deze donker, dan kun je deze app niet verplaatsen. ik moet er wel even bijzeggen dat ik geen samsung ace heb maar een samsung galaxy. het kan dus zijn dat alles net een ander naampje heeft bij jou. dan is het makkelijkst om de app 2 sd free te downloaden.

ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb. veel succes!