Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
howhow - 10-09-2012 18:22:15
Geldzaken & Recht

Kosten niet vantevoren bekend gemaakt

@marcel75
tja, eerlijk antwoord? je had hier onder uit kunnen komen/blijven, door niet met hen in zee te gaan. zaterdag 20 aug 2011, 12:11
lekker makkelijk praten achteraf marcel, het werd indertijd door vara kassa zelf aanbevolen, via stichting platform aandelen lease (pal) en beursklacht.
ik heb zelf nog 20 euro korting gekregen via pal, joepie...
mijn eerste mailtjes dateren van juni 2009, heb zelf ook de hele riedel betaald inclusief opcenten en een persoonlijk gesprek voor de draagkrachtmeting ad. 100 euro.
het volgende: voor de bouwvak 18 juli 2012 komt de brief van legalconcepts b.v. bij mij binnen : lc is opgericht voor slechts 1 doel, het daadkrachtig en transparant onze belangen te gaan dienen enz.. bla die bla.. en lc b.v. is (nog) een handelsnaam van prepareconcepts b.v.
het niet retourneren van de overeenkomst van opdracht (kosten 395 euro) resulteert in een mailing van 5 september 2012: (geen gevoelige informatie)
geachte heer/mevrouw,
medio juli 2012 hebben wij u een brief gestuurd, in het kader van het faillissement van beursklacht bv. in deze brief hebben wij u uitgenodigd om eventueel gebruik te maken van onze dienstverlening, met als doel uw dossier bij beursklacht alsnog binnen redelijke termijn af te wikkelen.
u heeft helaas niet gereageerd op ons aanbod. hieruit hebben wij de conclusie getrokken dat u geen gebruik wil maken van onze uitnodiging. uiteraard respecteren wij uw besluit en hebben dit vastgelegd in de beursklachtadministratie. wij zullen uw dossier sluiten en indien er nog een sprake was van een openstaande factuur bij beursklacht, u voorzien van een eindafrekening.wij kunnen ons goed voorstellen dat u wilt beschikken over een versie van uw digitale beursklachtdossier. uiteraard willen wij u daarbij graag van dienst zijn; gezien de grootte van het dossier is digitale verzending helaas niet mogelijk.legalconcepts zal een aantal afhaaldagen organiseren, voor die cliënten die vóór 15 september 2012 hebben aangegeven het dossier te willen ontvangen, zodat u in de tweede helft van september uw dossier persoonlijk kunt afhalen in rotterdam. na uw aanmelding, uitsluitend via mail: dossier@legalconcepts.eu, zullen wij u voorzien van nadere informatie.
vanzelfsprekend kunnen wij, op uw verzoek en tegen vooruitbetaling van € 19,50 (incl. btw) porti en afhandelkosten, het dossier naar u opsturen (niet aangetekend).wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. met vriendelijke groet, team legalconcepts.
na dit mailtje stuurde ik een reactie dat het aan mijn aandacht was ontsnapt en wilde natuurlijk dat lc de zaken van beursklacht overneemt, mijn draagkrachtmeting was immers al verstuurd, en daarop krijg ik zojuist dit mailtje:
(de disclaimer is niet van toepassing omdat er geen gevoelige informatie inzit)
geachte heer,
bedankt voor uw bericht. helaas is het ons niet gelukt om een voldoende aantal gedupeerden te mobiliseren om op deze manier de lopende dossiers bij beursklacht op een verantwoorde wijze af te wikkelen. wij zijn dus helaas genoodzaakt om deze activiteit binnen legalconcepts te staken. wellicht is er voor u nog een mogelijkheid om met een andere instantie uw eventuele alternatieve mogelijkheden te onderzoeken.
indien u wilt beschikken over een versie van uw digitale dossier, dan is dit uiteraard mogelijk. in onze mail/brief van 5 september jl. hebben wij de procedure en alternatieven beschreven. u kunt zich aanmelden voor 15 september aanstaande via het mailadres: dossier@legalconcepts.eu
met vriendelijke groet, team legalconcepts
zijn er dan werkelijk zo weinig mensen gedupeerd??
dus met andere woorden je kan je eigen dossier terugkopen voor 19.50 euro en zelf ophalen in rotterdam. let op mensen het is al 10 september!