Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eagletje
eagletje - 19-06-2005 16:43:09
Huishouden & Energie

Vervolg laminaat

het antwoord klopt inderdaad grotendeels. een laminaatvloer heeft echter geen gelakte toplaag. de toplaag bestaat meestal uit melamine, wat een poriƫnvrij en vochtdicht materiaal is en veel harder dan lak.


de fabrikanten van laminaat bedoelen met vochtige ruimtes die ruimten in het huis waar de luchtvochtigheid extreem hoog kan zijn, zoals de badkamer en de wc.


van de betere merken kliklaminaat zijn de naden tegenwoordig reeds behandeld met vochtafwerend materiaal, dus laminaat moet vooral beschermd worden tegen vocht van onderen (leg een dampdichte folie) en de luchtvochtigheid (laat voldoende leefruimte rondom de vloer).


laminaat is derhalve prima geschikt voor de keuken, mit je een kwaliteit neemt die voldoende stootvast is, zodat er geen beschadiging in zit bij de eerste de beste pan die uit je handen valt :-)


groetjes, eagletje