Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joan - 29-09-2012 12:19:47
Voeding & Gezondheid

Schoenen met dikke zolen

[quote=wimmi20 schreef op vrijdag 28 sep 2012, 22:34]nou nou beste joan van de reclame afdeling van mbt schoenen.
wat een snelle reactie op een vraag van 1 jaar geleden.
en uw verhaal dat je bij een defect nieuwe schoenen krijgt is nou juist anti reclame.
zelfs goedkope schoenen gaan niet kapot, alleen de zolen verslijten.
en nog een nadeel van die bolle schoenen : autorijden gaat beroerd met zulke schoenen aan de voeten.
ik zie uw antwoord wel tegemoet over 1 jaar.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==============


quote=joan schreef op vrijdag 28 sep 2012, 21:56]hallo ciseleren, wij hebben ook de échte mbt schoenen, en ik heb geen hielspoor meer, kan langer lopen, en mider pijn in de rug.het verschil met de aldi of andere "namaak"schoenen is: je hebt geen jaar garantie, het is namelijk zo, als er wat aan mankeert krijg je gewoon nieuwe mbt schoenen, je mag zelf uitzoeken welke je wilt voor de zelfde prijs.en het zijn allemaal leren schoenen, en niet iets van skai. ik heb de winterschoenen, de laarzen, en de zomerschoenen.ik vindt ze geweldig. en mijn man heeft de hoge mbt schoenen.als ik mijn normale schoenen aan heb, draag ik wél nog vaak mijn steunzolen, maar in de mbt schoenen hoeft dat niet.helaas is de winkel in arnhem weg, want daar ging ik altijd heen. maar voorlopig heb ik nog genoeg reserve schoenen in de kast.
dus ik wil beslist niet de andere namaak mbt schoenen, maar begrijp dat er genoeg mensen zijn die het heel veel geld vinden, en dan de namaak nemen, en als men er goed op kan lopen...waarom niet. ik wens iedereen een fijne wandeling toe.