Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joan - 29-09-2012 12:30:19
Voeding & Gezondheid

Schoenen met dikke zolen

Hallo wimmi20

ben nu al aan het antwoorden hahaha, maar je hebt volkomen gelijk dat ik erg laat reageer, ik had heel niet naar de datum gekeken joh, sorry hoor mijn fout.
ik wil heel geen reclame met de mbt schoenen maken, maar vertel mijn ervaring over de schoen. ik ben er zeer tevreden over, toen ik merkte dat er wat met mijn schoen aan de hand was, (niks versleten hoor) maar binnenin was iets niet goed, ik liep scheef, toen mocht ik meteen nieuwe uitzoeken van de zelfde prijs, of andere met bij betaling. en bij een andere schoenenzaak krijg je écht na een 3/4 geen nieuwe schoenen aangeboden hoor.maar ja dat mag ook wel voor die prijs toch?
en wat het auto rijden betreft...ik ben er mee naar spanje gereden 2200km en heb nergens geen last van, ik denk dat je er aan moet wennen. wat ik niet kan, is er mee dansen want dan rol je van de ene naar de andere kant, en voel je je nog al duizelig.
maar door deze schoenen kan ik gelukkig weer een 2 uurtjes lopen, wat voor die tijd niet meer ging.
dus voor mij blijft het wel de mbt schoen.