Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacques904 - 29-09-2012 18:10:54
Huishouden & Energie

Afspraken niet nakomen door hovenier

Jan en compagnon waren bij mij aan het werk in de tuin, toen ik van buitenstaanders vernam dat het mensen van het kamp waren, ik dacht geeft deze mensen ook een kans, immers ze kwamen betrouwbaar en vriendelijk over.
maar dat veranderde snel, jan was erg agressief, hij wist het, punt uit. hij kreeg constant telefoontjes en ik vernam dat die klanten allemaal werden afgebekt, de woorden die hij bezigde zal ik u besparen, het was gewoon angstig. jan is ook niet vies van dreigementen.

na aflevering en klachten kon je bellen zoals je wilde, afspraken maken/mailen, ze komen gewoon niet.
ik ben een aantal jaren bezig om de rotzooi die ze gemaakt hebben te repareren, het is zeer slecht afgeleverd.
jan probeerde je op allerlei manieren je geld afhandig te maken. hij zei moet je kijken en trok gewoon iets stuk, dat is vergaan, ik weet het want ik ben de vakman. ik heb duizenden euro's betaald en iedere keer kwamen er weer duizenden euro's bij.
tegels zagen, daar hebben ze nog nooit van gehoord, gewoon bikkelen, echt afschuwelijk.
iedereen gebruikt gewone schroeven, maar jan niet, hij gebruikt uitsluitend rvs. echter binnen 1 jaar waren alle schroeven verroest. schroeven vastdraaien, welnee dat ging niet, dus alles zat los.

uiteindelijk heb ik ze laten weten dat ze niet meer welkom zijn. ik had er "schoon" genoeg van.

jan zijn compagnon was aan het werk en toen zei jan dat hij het direct moest afmaken, we moeten weg zei jan (jan wist niet dat ik meeluisterde).

reageren: uit het streekblad van 27 september 2012: oproep aan gedupeerden.
voelt u zich ook gedupeerd door het bedrijf "de siertuin", dan kunt u zich melden, zodat er wellicht gezamenlijk actie kan worden ondernomen.

reacties kunt u sturen naar: geensiertuin@gmail.com