Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robbyp - 29-09-2012 18:24:03
Geldzaken & Recht

Kosten niet vantevoren bekend gemaakt

Ook ik heb van karansingh en partners een soortgelijke dwangbrief ontvangen met betrekking tot een z.g. openstaande factuur van beursklacht (zie mijn eerdere posts op deze site).
heb karansingh en partners onmiddelijk gebeld en aangegeven dat ze voor malafide bedrijven werk verrichten (ervan uitgaande dat karansingh en partners niet malafide is) en dat ik alle betrokken partijen, dus ook karansingh en partners, die met deze smerige zaak te maken hebben, zal aanmerken als medeplichtig en de zaak aan de kaak zal stellen in het tros programma radar. er zijn nl. genoeg gedupeerden die opnieuw gedupeerd worden door nieuwe partijen zoals legalconcepts (prepareconcepts) b.v.
het gaat alle fatsoen (lees normen en waarden), beschaafdheid, betamelijkheid, redelijkheid en rechtvaardigheid te boven dat er nog steeds mensen zijn die schaamteloos reeds gedupeerden van sprintplan en beursklacht proberen opnieuw slachtoffer te maken van hun malafide praktijken.
zulke untermenschen horen niet op deze planeet thuis, maar dienen flink gestraft te worden. het is pure diefstal en oplichting en daarvoor zullen ze moeten boeten. ze zijn geen haar beter dan kinderverkrachters, misdadigers en soortgelijke criminelen, die andere mensen schade en leed berokkenen. dit zal zeker een staartje krijgen. zal zorgen dat ze op wat voor manier dan ook met hun blote gezicht op televisie zullen verschijnen, ook al is het in de vorm van een foto.
bij deze roep ik dan ook op alle slachtoffers van deze partijen te verenigen. samen staan we sterker.