Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lindalodi - 08-10-2012 18:35:52
Geldzaken & Recht

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Ii ben het ook niet helemaal eens met de mening perfektbouw heeft onze keuring ook gedaan. en erg slecht ak zeg ik het zelf. de hele vloer was weg gezakt. dit kon je duidelijk zien maar ons zzeiden ze dat het goed was. toenewe het huis gekocht hadden moesten we erg veel geld in de vloer stoppen. en als we verhaal haalde bij perfektbouw moeste we maarniet zo zeuren! wij hadden er geen verstand van. hun wel. we wouden alleen maar horen dat hun fout zaten geld terug hoefde niet eens. maar nee hun zaten goed en wij moesten maar ophuden met zeuren.

wij willen ook graag spouwmuur isolatie maar ik weet niet of onze gestucte buitenmuren er tegen kunen. iemand advies bij welk bedrijf we daarvoor terecht kunnen. nuon en pluimers weten het zelf ook niet en geven hier geen garantie op