Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-10-2012 22:10:50
Elektronica & TV

Philips 37pfl9604h/12 uitval probleem

Beste rdvtx,
ik heb hetzelfde probleem met hetzelfde type. de laatste tijd komt het ploffen weer vaker voor. langer geleden af en toe. tv ongeveer 3 jaar oud. destijds voor veel geld gekocht, op basis van goede recensies. achteraf vind ik het toch niet zo'n denderend toestel, vanwege dit plofprobleem, maar vooral ook door onvolkomenheden in functionaliteit (lange opstarttijd, volume na opstarten in laatste stand, pvr via hdmi vaak storingen, matige teletekstfunctie).
wat ik maar wil zeggen: van een gerenommeerd merk als philips mag je beter verwachten. alle wettelijke garanties e.d. ten spijt. en dat mag philips zich wat mij betreft wel degelijk aantrekken. mijn vorige tv ging 15 jaar mee, naar volle tevredenheid.

het plofprobleem is bij mij vooralsnog niet zo hinderlijk dat ik reparatie of vervanging overweeg. ik ben benieuwd naar hoe je vaart. wellicht zijn er meer mensen met dit type en dit probleem?