Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 11-10-2012 11:45:50
Voeding & Gezondheid

Ascorbinezuur nauwelijks verkrijgbaar.

[quote=esjelylo schreef op dinsdag 9 okt 2012, 10:36]
begin dit jaar kon dit nog wel bij een willekeurige apotheek voor 39,61 euro. nu kan ik alleen nog potjes van 100 stuks kopen voor 7,95 euro. tel uit je winst!!


even los van de reden, het is niet zo vreemd dat er een prijsverschil is. de kosten voor de apotheek zijn even hoog of je nu een potje van 100 pillen of 1000 pillen verkoopt. in beide gevallen is het 1 product dat moet worden afgehandeld.

als de kosten voor de levering van een product 4,43 zijn, dan zijn de pillen per stuk in beide gevallen even duur (3,52 cent per pil). dus "tel uit je winst" valt wel mee. het is eerder andersom, omdat de apotheek bij de grootverpakking meer winst maakt (nu moeten er 5 producten worden verkocht om dezelfde omzet te halen als in het verleden met de grootverpakking).