Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 12-10-2012 17:25:31
Voeding & Gezondheid

Ascorbinezuur nauwelijks verkrijgbaar.

@dcz, wat jammer dat je niets anders kan dan respectloos reageren! ik dacht niet dat dit forum daarvoor bedoeld was. om wat verdere uitleg te geven om misverstanden te voorkomen: ik heb niet alleen zo'n 7 jaar gewerkt in de geneesmiddelenresearch, maar als natuurgeneeskundige later ook veel samengewerkt met artsen en specialisten en in diverse medische groepen mijn kennis opgedaan en gedeeld. dus ik heb dat niet van verhalen op internet, laat staan de site van het voedingsburo, want die kennis is al jáááááááren achterhaald!

@gravin4, dank voor je verstandige bijval!

nog steeds zijn er mensen die in fabeltjes geloven dat je van veel vitamine c gebruik nierstenen kunt krijgen. precies dit item heb ik zelf destijds langdurig onderzocht in de geneesmiddelenresearch en nog nooit is dit fenomeen (nierstenen of andere afwijkingen) gevonden. ook in talloze buitenlandse onderzoeken heeft men dit nooit kunnen vinden. dus nierstenen als gevolg van hoge doseringen vitamine c gebruik? pure onzin!
inderdaad hebben verschillende artsen, zoals linus pauling groot succes weten te boeken met zeer hoge doseringen vitamine c, vooral i.v.m. kanker is daar veel over gepubliceerd. infusen van wel 100 gram !! per dag is niet onbekend in die therapie.

het klopt dat bij doseringen hoger dan 3-4 gram per dag de ontlasting brijachtig kan worden. dat is helemaal niet erg, daar doe je de darmen geen kwaad mee, tenzij er iets anders aan de hand is, dan met de arts erover praten.