Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lu
lucas en elise - 23-10-2012 20:55:40
Auto & Vervoer

Stella fietsen met trapondersteuning

Wij hebben samen met onze buren 4 fietsen gekocht. ruim 11 maanden hebben wij de fietsen nu en ze bevallen uitstekend. de meningen van mensen die geen stella-eigenaar zijn vindt ik echt heel zielig. koop eerst een fiets voordat je je mond open trekt.

ik heb inmiddels 3500 km gefietst en eind september hebben we de servicebeurt gehad. fietsen bevallen onze zeer goed en wij hallen tussen de 75 en in het begin ruim 90 kilometer uit de accu.
een goede actieradius want wij wonen overal ver vandaan. mijn vrouw fietst 2x in de week naar gouda toe en dat is bij ons vandaan ruim 18 km fietsen.

wij kunnen iedereen de stella fietsen aanraden!! goede en vlotte service! we hebben 2x gebeld en binnen 2 dagen stonden ze op de stoep. ook de monteur die aan huis kwam is een nette jongen. voldoende kennis en niet kinderachtig om nog een paar extra klusjes te doen.
nadat hij laatst bij ons is geweest om de ketting te stellen en versnelling af te stellen had hij gelijk de fietsen ingespoten met een bepaald schoonmaakmiddel (geen idee wat het is, ik heb daar niet voldoende kennis van) daarnaast spaken nog aangedraaid etc.. aan het einde vroeg ik naar de kosten en wat zei hij: € 0,- want het was service van de zaak.

kijk dat vindt ik nou klasse!!

onze buren hebben de fietsen meegenomen op vakantie naar de moezel. in de heuvels won hun fiets het van de gazelle innergy die hun vrienden hadden meegenomen. wat bleek nou: de innergy was lang niet zo krachtig als de stella motor. en onze stella's waren ook nog eens 700 euro per stuk goedkoper. dit was wel heel leuk om mee te maken.

kortom zeer tevreden klanten!!