Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-10-2012 19:41:32
Voeding & Gezondheid

Anti roosshampoo

Hallo dirck,

rooscure is wel uit de handel genomen helaas!

voor mij is dit de enige shampoo die werkt en die €11,- per 60ml had ik er graag voor over.
sinds dit niet meer verkrijgbaar is is mijn best mooie haar veranderd in één doffe ellende. ik krab weer tijdens mijn slaap mijn hoofdhuid kapot, het blijft maar abnormaal veel uitvallen (tot het punt nu dat ik ivm anderhalf jaar geleden ongeveer de helft over heb), roos terug en heel dof dus.
gewone ketoconazol shampoo die alleen via de dokter verkrijgbaar is helpt niet hoewel dit toch een vergelijkbaar product zou moeten zijn??
dus mocht jouw kapper het nog verkopen wil ik heel, heel, heel graag weten waar jouw kapper zit?
en omdat jij blijkbaar nog een doosje hebt liggen zou je misschien kunnen reageren en de ingrediënten hier kunnen vermelden, ik heb me hier in huis al suf gezocht naar een bijsluiter of doosje wat ik eventueel nog zou kunnen hebben liggen maar niets gevonden dus.

vriendelijke groet,

marrieke