Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cy
cywol - 08-11-2012 00:21:41
Huishouden & Energie

Los laten van de folie op de keukenkasten.

Voor een ieder die hier problemen heeft met de zogenaamde foliedeuren, dit is een probleem wat bekend is en wat ook zo zal blijven.
het heeft niets te maken met de lijmsoort die gebruikt wordt maar met de krimpfolie die er vacuum omheen getrokken wordt en met warmte strak getrokken wordt.
de verouderde folie (gaat wat harder worden) gaat veelal in de jaren in de hoekjes van geprofileerde deurtjes trekken waardoor het los komt van de ondergrond, ook hoekjes worden door warmte en koude (ovens en koelkasten) danig op de proef gesteld, omdat er vaak een spaanplaten of goedkope mdf soort als basismateriaal gebruikt wordt zullen deze door vocht ook wat dikker worden waardoor er spanning komt tussen lijm en folie.
gespoten deuren zijn het beste maar veruit de duurste oplossing.

maar voor de mensen met problemen, peuter de folie van je deuren en laat ze netjes spuiten voor een gemiddelde keuken ben je tussen de 800 en 1200 euro kwijt maar dan is alles wel weer netjes.