Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 20-11-2012 13:26:20
Computers & Telefonie

Oplichters nationale fotostudio!

Zoals bepaalde 'bedrijven' bezig zijn om ouderen onder ons te belazeren, is dit 'bedrijf' al vele jaren bezig om hoofdzakelijk jongelui te belazeren met hun leugens. zij zijn veelal aanwezig op hyves e.d. sites en liegen er daar op los. dit laatste is al meerdere keren keihard bewezen.

deze club is ook al meerdere keren van naam veranderd en, zoals ik al eens eerder heb aangegeven, zal ook deze keer niet de laatste naamsverandering wezen. en uiteraard zullen zij aangeven, in voorkomend geval, dat het een totaal ander bedrijf is. waarbij zij niet zullen zeggen, dat het om dezelfde eigenaren gaat.....

en zij moeten (!) wel van naam veranderen, want telkens komt de waarheid (weer) boven water en dan 'zwerft' hun naam weer in allerlei forums rond, voorzien van de vele waarschuwingen, geplaatst door al die slachtoffers, die er ingetrapt zijn.

in het begin waren zij zelfs lachwekkend bezig, door alleen de naam te veranderen en niet de layout van hun website. dat zag er echt komisch uit.

even een klein stukje van hun website:
"sinds enige tijd werkt vakfotografen media bv nauw samen met de grootste, online casting en auditie database van nederland, genaamd: "online auditie". via onlineauditie.com is het mogelijk om na de eerste stap die je hebt genomen direct daarna de tweede te zetten."

en voor de duidelijkheid:
vakfotografen.com staat geregistreerd op het adres: baileystraat 12 te zwolle.
onlineauditie.com staat geregistreerd op het adres: baileystraat 12 te zwolle.

uiteraard is dit heel 'toevallig', of zou hier sprake kunnen zijn van dezelfde eigenaar.
zij wekken hier niet alleen de schijn (althans dat proberen zij) alsof het hier om totaal verschillende bedrijven/eigenaren zijn, maar ook alsof zij samenwerken met een groot (inter)nationaal bedrijf. ook dit is echt lachwekkend.

nog een voorbeeldje wat op onlineauditie.com staat: "vakfotografen bv maakt hele mooie foto's ! ! ", geschreven door ene ben m. deze geeft aan als adres: baileystraat 12 te zwolle. en dat staat weer op fotoshoots.nl (nationale fotostudio). fotoshoots.nl gebruikt het telefoonnummer van ...... nationale fotostudio.

het is een wirwar van 'bedrijfjes' enz.enz.enz.

er is al zoveel over geschreven, o.a. ' http://kassa.vara.nl/zoeken/?q=nationale+fotostudio&id=153]stronghier[/b"> '.

'een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken'

'al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel'