Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-11-2012 18:39:17
Winkels & Webshops

Tas inkijken supermarkt

Ik weiger per definitie om winkelpersoneel in mijn tas te laten kijken, om de doodeenvoudige reden dat zij er helemaal niets mee te maken hebben wat ik in mijn tas heb. ik kan er wel dingen in hebben zoals, ik noem maar wat: condooms, incontinentieluiers, sexboekjes of andere dingen waardoor ik me ongemakkelijk zou ga voelen.
bovendien wens ik niet als winkeldief behandeld te worden. hebben ze gegronde reden om me wel voor een dief aan te zien, dan halen ze er maar de politie bij, anders blijft bij mij de tas dicht....punt!
ik heb het net aan de hand gehad bij een jumbo in de stad: mag ik uw tas inzien...uh, nee, waarom? dat wordt mij opgedragen. kan wel zijn, maar ik werk daar niet aan mee....chef, erbij. staat op onze deur geschreven, mijnheer. kan best, maar ik werk er niet aan mee. dan moet u uw boodschappen voortaan elders doen. prima hoor, winkels zat waar ze hun klanten niet als dieven behandelen.
ik ben uitgelopen en ga er dus nooit meer terug, naar die jumbo.