Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-11-2012 11:06:44
Vrije tijd & Tuin

Korting efteling via ah: aanbetaling kwijt

Tom0032 schreef op dinsdag 6 mrt 2012, 11:27: vorig jaar hebben wij bij de ah gespaard voor korting op vijf kaartjes voor de efteling. daarna hebben we bij de ah de kaartjes met korting gekocht. het bedrag dat we hebben betaald is rond de 100 euro. echter de de kaartjes met korting konden slechts tot 1 november 2011 gebruikt worden. dat zijn we vergeten.

om deze reden hebben we de efteling gevraagd om de verkregen korting bij te betalen zodat we met het gezin alsnog met 5 normale hele kaarten naar de efteling konden gaan. leek mij een alleszins redelijk voorstel.

de efteling is echter niet bereid om mee te werken omdat dit niet in hun beleid past. alleen bij ernstige familie-omstandigheden wil zij meewerken. een en ander heeft de efteling per email aangegegeven.
ook de ah heb verzocht om mee te helpen aan een oplossing.

mijn voorstel om de misgelopen korting alsnog bij te betalen is mijn inziens redelijk. want nu ben ik € 100,- kwijt zonder daarvoor wat terug te krij

hoe kan ik nu verder handelen?
graag uw advies.[/quote

ikzelf heb een zelde ervaring : kaartjes zijn verlopen !!
ik durf het bijna niet te zeggen, maar deze strop kost mij 184,- euro.
ik wilde het hele gezin verrassen; met z'n 8-en incl. opa & opa.
bij mij was gelukkig geen sprake van ernstige familie omstandigheden.
gewoon te laat gezien dat de datum was verlopen.
moet ik dan liegen om iets voor elkaar te krijgen ?