Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 04-12-2012 14:16:31
Geldzaken & Recht

Geuroverlast onderbuurvrouw

[quote=gompy2 schreef op dinsdag 4 dec 2012, 13:28][quote=empyria schreef op dinsdag 4 dec 2012, 10:19]
waar ik veel baat bij heb is een paar stokjes wierook.
als je daar van houdt...
dat verdrijft de kooklucht erg goed.
ja oké, maar dan krijg je weer heel andere klachten.

quote:
datum: maandag 1 aug 2011, 12:18
trefwoorden: overlast wierook
mijn benedenbuurvrouw brandt overdadig veel wierook. ik woon boven haar en de geur komt ook in mijn woning. ik heb astma en kan slecht tegen de lucht. mijn luchtwegen komen behoorlijk in opstand. hoe krijg ik die lucht weg? want ramen en deuren open helpt niet voldoende en mijn buurvrouw weigert te stoppen, ook al weet zij dat ik er last van heb. het is overigens geen huurhuis, dus woningbouw bellen helpt niet. ik overweeg buurtbemiddeling in te schakelen, maar gezien haar houding, vrees ik dat ik in mijn woning een oplossing zal moeten zoeken. wie weet raad!

klik -> http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/last-van-wierook/?vhash=c749c73j">hier
en wat is het ergste?

de enige oplossing voor dit soort situaties is "hutje op de hei". het is nu eenmaal niet mogelijk om dicht op elkaar te wonen zonder last van elkaar te hebben. de andere oplossing is om het te accepteren dat je in een dichtbevolkt gebied woont, maar dat kan niet iedereen.