Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 25-08-2015 09:42:03
Auto & Vervoer

Onkruidverdelger

[quote=kowalski schreef op vrijdag 14 dec 2012, 16:50]

edit redactie

fijn dat je het nog even aanhaalt, je begrijpt kennelijk toch wel dat ik een belangrijke opmerking plaats al is het niet aan jou besteedt. met je onderschrift, je taalgebruik en je tekst profileer jij jezelf dus eveneens als een a-sociaal persoon die diefstal van de gemeenschap de gewoonste zaak van de wereld vind.

mede door, laten we zeggen, dergelijke misbruik van algemene middelen, moeten we zo drastisch bezuinigen. in plaats van daar iets aan te doen gaan sommigen, zie boven, nog ageren ook en zullen de z.g. zakkenvullers in den haag wel weer de schuld krijgen. ik ben er van overtuigd dat er geen enkele minister zout uit de strooibakken steelt om zijn privé onkruid te bestrijden of dat advies zal geven!

kom eens met een positieve reactie i.p.v. disrespect voor een andermans mening en wat schuttingtaal, al moet ik wel zeggen dat je voor respectvol reageren en/of intelligente opmerkingen plaatsen, een goede opvoeding moet hebben gehad dus . . . . . .