Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

teun102
teun102 - 23-12-2012 21:43:05
Geldzaken & Recht

Na isoleren vochtvlekken in buiten muur

Ik zal niet gauw nog een bedrijf voor iets inschakelen want je word bedrogen waar je bij staat. net als bij het advies van nuon dat het isoleren probleemloos kan en als er wel problemen zijn komen ze die met een plantenspuit oplossen. probleem nog steeds niet opgelost terwijl we weer 1 jaar verder zijn. terwijl ze zeggen dat het komt omdat er geen ventilatie door de spouwmuur kan en toch stug volhouden dat het niet door het isoleren komt. welke opleiding hebben ze daar gehad???????????

intussen heeft 2 maanden geleden zich ook een manager van noun zich gemeld dat ik maar gauw moest betalen anders volgen maatregelen. ik dacht mooi dat ze zelf gaan regelen en heb hem gevraagd het hele verhaal nog eens te bekijken. maar net als bij noun isolatie/thermecon/ isolatienet of hoe ze zich ook willen noemen geen enkele reactie.

jammer genoeg heb ik nog geen antwoord waar ik terecht kan als ik niet bij de geschillen commisie kan omdat het bedrijf daar niet bij is aangesloten.