Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

geoffreyhormann
geoffreyhormann - 28-12-2012 15:12:01
Computers & Telefonie

Oplichters nationale fotostudio!

Ik heb 16 november een fotoshoot bij hun gedaan maar heb tot op heden nogsteeds geen foto´s ontvangen
zij zeggen dat ze ze naar het verkeerde adres hebben gestuurd en dat ze zo spoedig mogelijk nieuwe foto´s naar mij zullen versturen.

maar nu ik al deze informatie lees krijg ik sterk de in druk dat ik ben opgelicht en dat ik daar binnen een week al hun matiriaal ga plunderen als ze niet binnen een week mij mijn foto´s versturen. ik kan ze nu al vertellen dat als deze informatie waar is zij beter hun spullen kunnen gaan inpakken want ik kan wel een agentje bellen om te zeggen dat ik ben opgelicht maar als deze praktijken zich al jaren voor doen heeft dat weinig zin.

mij advies is hoor je of lees je van www.vakfotografen.com of word jij door hun persoonlijk benaderd vertel ze dan eerst wat je hier hebt gelezen en dat er nog een hele hoop mensen zijn die op hun geld en of foto´s wachten. ook zou ik als ik jullie was hier en op de hoofdpagina van facebook je klacht doen zodat meerdere mensen kunnen zien dat wat zij je beloven onzin is.

nog even dit ik ga echt volgende week naar zwolle toe om daar eens even de bezem door het pand heen te halen. zijn ze nou helemaal een haartje betoeterd en dit is nog maar licht uitgedrukt!!!

met vriendelijke groet
geoffrey hormann