Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-12-2012 18:41:09
Huishouden & Energie

All-in onderhoudscontract cv ketel ja of nee

Het is eigenlijk heel eenvoudig,wil je risico lopen of niet?
diegene die bij een bezoek van de onderhouds monteur lekker achterover zit en de monteur rustig zijn werk laat doen conform de iso certificatie die zijn bedrijf heeft,is waarschijnlijk in het bezit van een all-in kontrakt.
de zuinigerd die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten en met angst zweet mijn bevindingen afwacht is de andere optie.
goed onderhoud is van groot belang,niet alleen ga je problemen uit de weg die zonder onderhoud absoluut gaan komen,maar het toestel is zuinig afgesteld en naar de geldende eisen van de fabrikant up-to-date gehouden.
dat houdt ook in dat eventuele modificaties worden doorgevoerd,ook ketel fabrikanten slaan de plank weleens mis namelijk.
succes met uw keuze.