Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 29-12-2012 13:05:49
Computers & Telefonie

Oplichters nationale fotostudio!

[quote=dearagain schreef op vrijdag 28 dec 2012, 19:22]*ik dacht dat de eigenaren opgepakt waren en de zaak failliet was, is dat niet zo?
ja, ze zijn al eens (of vaker?) failliet verklaard/gegaan. en ze veranderen om de haverklap van naam. maar ze zijn nog niet zo slim om alles te veranderen, waaronder dat adres/plaats, enz. enz.

fotosessie.com was de eerste naam. en uiteraard zullen zij 'verklaren' dat het om een ander 'bedrijf' gaat. dezelfde figuren, maar met (wéér) een andere naam.

ze zijn ook al veroordeeld:
"uit een onderzoek van de consumentenautoriteit bleek dat fotosessie.com agressieve en misleidende praktijken hanteerde om een kwetsbaar publiek (minderjarigen) te bereiken. de voorwaarden waaronder de aangeboden diensten vielen, waren niet in overeenstemming met de geldende regels. rekening houdende met de inbreuken, werd fotosessie.com veroordeeld tot een boete van € 100.000."

met het meerdere keren veranderen van naam, geven zij ook al indirect aan, wat voor een malafide zooi dat is. stel (ik weet het, dit is eigenlijk onvoorstelbaar....!?!) dat zij een bonafide bedrijf waren, dan zouden ze (juist) nooit van naam hoeven te veranderen.

maar ja, er worden doorlopend nieuwe slachtoffers gevonden.... helaas.
hopelijk wordt er door degenen, die dit aangaan, eerst gegoogeld.