Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cabinda - 11-01-2013 18:26:27
Huishouden & Energie

Welke matras?

Goedendag, ik lees dit en ik heb 4 jaar geleden een m-line matras gekocht. ik heb verminderde spierkracht en ben naar een beddenspeciaalzaak geweest en daar hebben ze dit matras aan mij geadviseerd.ik ben geen lichtgewicht maar ik had grote problemen met het omdraaien. je zakt te diep in de matras wegen bovendien had ik het gevoel dat ik op een helling lag. ik kon mij niet ontspannen. het matras ligt nu op zolder en 900 euro armer lig ik nu op een matras van 25 jaar oud met een topmatrasje van 6 cm. slapen doe ik nog steeds heel slecht nog geen 3 uur per nacht al jaren lang.
ik heb contact gezocht met de firma van m-line er is iemand bij mij thuis geweest en die heeft met haar hand op het matras gedrukt en zei dat er niets mis mee was het matras was goed, maar ik had beter een ander matras kunnen kopen. dat dit matras geadviseerd was na uitvoerig gesprek met de dame van de beddenspeciaal zaak had ze geen boodschap aan. m-line is niet voor iedereen geschikt.
ik heb nu besloten dat ik liever iedere 5 jaar een nieuw matras ga kopen, dan veel geld uitgeven aan een matras waar je niet goed op kunt liggen.