Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-01-2013 11:35:28
Huishouden & Energie

Welke matras?

[quote=tenormin schreef op maandag 21 jan 2013, 10:35]@zoekster, als je dus de raad van de bedadviseur zou opvolgen komt je budget voor matras een stuk lager te liggen dan je begin 2012 aangaf in gedachte te hebben. maar, als leek, lijkt het me toch wat gemakkelijk om met jouw gewicht een matras te zoeken dan voor "zwaargewichten"?
misschien schrijf je krom nederlands, maar zoals ik jouw bericht lees, stel je dat als ik het advies van de bedadviseur opvolg ik goedkoper uit zou zijn. hoe kom je daarbij? hij heeft niet eens prijzen gegeven van de winkels die hij bedient. maar ik weet nu al, dat het geen goedkope matrassen zullen zijn, daar zit ook nog eens de metingprijs in verwerkt. het mislukte matras van beter bed was 3 maal zo duur als het matras wat ik daarvoor had en dat sliep uitstekend.

voor de rest is het voor een iemand die slank is net zo moeilijk om een passend matras te vinden als voor iemand die zwaar is. dat weet ik 'als ervaringsdeskundige' heel goed. verder hoef ik er geen discussie meer met je over.

het enige waar ik nieuwsgierig naar ben ik wat voor matras foxfire uiteindelijk koopt. ik hoop dat ze dat nog een keer laat weten.