Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-01-2013 07:34:27
Geldzaken & Recht

Internet diensten afneembaar door simpele druk op ok button

Swat1500 schreef op maandag 21 jan 2013, 22:50:
waarschijnlijk logt u automatisch in op dit account (wat overigens ook een uniek gegeven) is en kon daardoor het abonnement gestart worden.

bedankt voor uw antwoord.

voor de duidelijkheid, via een iphone is het onmogelijk om zonder het ingeven van een wachtwoord zaken aan te schaffen via het itunes account software of diensten aan te schaffen die geld kosten.
ook is het niet mogelijk de bewuste website te bezoeken indien wifi wordt gebruikt voor de internet verbinding. waarschijnlijk omdat de website dan niet terug kan traceren wie er op de site is.
overigens heb ik dit soort zaken onmogelijk gemaakt door met mijn provider contact op te nemen en een blokkade op dit soort 'internet mobiele diensten' te zetten. dit kon ik zelf niet doen en deze blokkade zat ook niet standaard op mijn telefoon.