Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2013 14:04:24
Computers & Telefonie

Hoe kom ik van nginx virus af

@moetdat:

veel van dat soort programma's behoren zelf tot de categorie 'malware'.... het is dus nog maar de vraag of al die 'besmettingen' die dat programma detecteerde, wel écht zijn. ik ben al vaak van dat soort programma's tegengekomen, die een lijst met bedreigingen produceerden, waarvan ik zeker weet dat ze onjuist zijn. de makers van die programma's willen maar één ding en dat is jou, hun product verkopen. en als dat dan moet door het produceren van een fakelijst met zogenaamde bedreigingen, so-be-it....

maar mocht je desondanks toch verschillende soorten besmettingen tegenkomen, dan is het voorgaande advies om eens 'opnieuw' te beginnen, helamaal niet zo slecht. sla je belangrijke data ergens anders op en begin met een recovery naar de fabriekstoestand, zoals je de computer kreeg. installeer daarna alle updates en dan je eigen programma's.
wordt je systeem ook weer lekker vlot van....

freya