Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 06-02-2013 18:02:22
Computers & Telefonie

Update, elke keer bij afsluiten, netframe work

[quote=eclipse schreef op woensdag 6 feb 2013, 17:20]....
@@ hoi freya, ik heb nergens aangezeten hoor :-)
ik zeg ook niet dat je ergens 'aangezeten' hebt....
dit 'probleem' is het gevolg van het feit dat er 'automatisch' updates van windows (en onderdelen van windows) op je computer worden geïnstalleerd. en zoals je gemerkt hebt, gaat dat wel eens mis.....
ik probeerde alleen maar uit te leggen dat die 'automatische updates' een bron van problemen zijn. het risico dat je een probleem krijgt door die automatische updates is groter dan de mogelijke problemen die je krijgt wanneer je niet update.

mijn standpunt is, zorg voor een goed werkende computer en zet dan die 'automatische updates' uit. je bent dan wel niet 100% up-to-date, maar je computer blijft wel gewoon werken zoals die is en wordt niet telkens lamgelegd door een update die niet goed wil installeren.
je kan beter je computer weer up-to-date brengen wanneer er weer eens een 'servicepack' uitkomt, dat voorkomt een hoop ergernis.

maar ja, wie ben ik...... ;-)

en ondanks alles, ja, naar mijn bescheiden mening 'sleutel' je teveel aan je computer in plaats van dat je er mee werkt..... al die tune-tooltjes en schoonmaakprogramma's zijn leuk, maar je hebt ze niet nodig...... ik gebruik ze niet hoor en mijn computer loopt als een zonnetje.....

freya