Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poe-hee - 16-02-2013 13:13:59
Huishouden & Energie

Welke matras?

Let vooral op of een omruilgarantie mogelijk is. bij ikea is deze bijvoorbeeld 3 maanden en bij auping 30 dagen(!) en dan is het ook nog belangrijk goed te kijken wanneer die garantie precies geldt.

we hebben zo'n 1,5 jaar geleden 2 auping maestro medium matrassen gekocht, terwijl ik op dat moment samen met de verkoper had vastgesteld dat zowel de hardere als de zachtere variant absoluut niet geschikt waren voor mij. en toch heeft hij de omruilgarantie genoemd als een escape mogelijkheid. toen ik na 4 weken slecht slapen wilde ruilen bleek dat je alleen mag ruilen binnen hetzelfde type. toen heb ik van ellende maar voor de stevige variant gekozen. uiteraard lag die niet lekker, zodat ik bij dezelfde leverancier ook nog een dekmatras gekocht heb voor een paar 100 euro extra. van de regen in de drup: nu word ik nu al meer dan een jaar iedere ochtend vroeg wakker met een pijnlijke, stijve onderrug, en ben ik 1300 euro armer. had ik mijn oude matras maar niet meegegeven...

ik zit er serieus over te denken een matras te halen bij ikea, en dan kan dat auping matras naar de logeerkamer.