Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 04-03-2013 16:25:51
Computers & Telefonie

Lightinthebox

Een chinese groothandelaar die geen fysieke winkels heeft maar blijkbaar internationaal opereert hoeft geen nederlands contact adres te hebben. nederlandse keurmerken evenmin. u is wel een beetje dom geweest, bestellen in het verre china maar de voorwaarden niet doorspitten. edoch de verzending was toch gratis dus hoppa bestellen maar, dan staat de koerier aan de deur en begint over iets doms als invoerrechten. u zegt tegen de beste man/vrouw "ja hallo!! ikke heb gratis verzenden dus ikke niet betalen" de koerier wil nog wel uitleggen dat invoerrechten en verzendkosten twee aparte zaken zijn maar dat gaat er bij u niet meer in. de kans dat u de centjes terug ziet is bijster klein want er zijn geen invoerrechten over betaald, het pakketje mag ook het land niet uit.

wat betreft tijger1 die is allround adviseur bij alle nederlandse en internationale ondernemingen. van een tadenstoker fabrikant tot general manager van het iss project.