Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fransenbasia - 04-03-2013 17:32:03
Computers & Telefonie

Lightinthebox

[quote=tijger1 schreef op maandag 4 mrt 2013, 16:27]@fransenbasia

als u iets via internet bestelt, is het verstandig de naam van het bedrijf waar u dat wilt gaan doen in te toetsen op google. dan kunt u ook alle ins en outs van een bedrijf bestuderen. dan zou u sowieso de site gezien hebben met de verklaring over invoerrechten.

u hebt dus blijkbaar wel al antwoord gehad over uw pakket. ja dan nee in eindhoven of hong kong.

als u de kleine lettertjes niet kunt lezen, adviseer ik u een bril aan te schaffen, niet bij lightinthebox natuurlijk.

als u zich niet terdege informeert, zal dit niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste keer zijn dat u ernstig teleurgesteld wordt na het plaatsen van een bestelling via internet.

op maandag van 16.00 tot 17.00 werk ik bij lightinthebox, mijn andere uren zijn verdeeld over t-mobile, kpn, ing, lekturama en dan ben ik nog een paar banen vergeten, maar als over die bedrijven een vraag gesteld wordt, weet ik het wel weer. zolang zij mijn salaris maar storten, vind ik het best.

als je op maandagen van 16.00 tot 17.00 uur bij lightinthebox bent, maakt ze dan even wakker en laat ze klachten behandelen of geef mij het telefoonnummer dan doe ik het zelf.
of maakt u er alleen de toiletten schoon.